Houtindustrie

De eisen voor de opslag van houten goederen hangen af van het latere gebruik ervan. Er moet met veel factoren rekening worden gehouden, waaronder de grootte en het draagvermogen van stellingsystemen. Vooral in het geval van constructiehout is een goede opslag belangrijk om de eigenschappen van het hout ook na lange tijd te behouden.
Met robuuste, draagkrachtige draagarmstellingen van warmgewalste stalen profielen kunt u een einde maken aan chaos en wanorde in het magazijn. Dit opslagsysteem, speciaal ontwikkeld voor de houtindustrie, biedt plaats aan zowel standaard materiaal als individueel opdrachtmateriaal. Deze ordening en structuur in het houtmagazijn verkorten de zoektijd aanzienlijk, bestellingen kunnen sneller en efficiënter worden uitgevoerd.
Wij ondersteunen u al bij de magazijnplanning en configureren de optimale draagarmstelling voor uw productieproces. Creëer ruimte in het magazijn voor massief hout, montagemateriaal, platen en restanten van platen, staafmateriaal en vooral voor lange en volumineuze houten goederen.

Contact