Werktuigbouwkunde & Industrie

Meer en meer producten worden industrieel vervaardigd. Hiertoe heeft elk industrieel bedrijf een groot aantal industriële stellingen nodig om producten op te bergen en een strikt opslagsysteem te creëren voor snelle toegang.
Daartoe worden alle grote en kleine processen perfect op elkaar afgestemd. Er wordt altijd speciale aandacht besteed aan het magazijn. De keuze en organisatie van geschikte industriële stellingen speelt een doorslaggevende rol.
Voor veel artikelen is het gebruik van een klassieke stelling de beste optie. In de meeste gevallen loont het echter de moeite een stelling aan te passen aan de precieze vereisten om de ruimte beter te benutten en de processen te vereenvoudigen. Voor lange goederen en bijzonder zware en volumineuze goederen zijn draagarmstellingen bijzonder geschikt. Dit type stellingen bestaat uit IPE-staanders met aan één of beide zijden draagarmen. De last rust op deze armen. De draagarmstelling is geschikt voor het laden met machines en is daarom de perfecte industriële stelling voor staalproducten en andere goederen met een overlengte.

Contact